Close

Handelsvilkår

Herunder kan du læse mere om leverings- og salgsvilkår, når du handler online på Kjeld Ryes Skriveri.

Administration
Kjeld Ryes Skriveri
Fanøvej 5
Tlf. 26 22 32 5862
E-mail: info@kjeldryesskriveri.dk
CVR-nr. 19 68 61 32

Priser
Alle priser opgives i Dkr. incl. 25% moms.
Der tages forbehold for prisændringer, trykfejl og udsolgte varer.

Betaling
I forbindelse med enhver online-bestilling angiver du selv, hvordan betalingen skal finde sted:

Kontant ved afhentning, Via Quickpay betaling med enten Dankort, Visa eller Mastercard, Mobilpay nr. 26223258 online betaling


Levering
Vi tilstræber at levere bestilte varer hurtigst muligt. Normal leveringstid forventes at være indenfor 1-3 hverdage.

Der tages forbehold for forsinkelser i forbindelse med højtider og ferier.
Information om afvigelser i leveringstid eller udsolgte varer vil blive tilsendt via e-mail.

Leveringsomkostninger
Ved levering til posthus tillægges et fast gebyr på 45,- kr. (pr. 1. januar 2013)
Vi bruger som standard altid Post Danmark til forsendelser.

Hvis anden forsendelse ønskes for egen regning og risiko, skal det angives ved bestillingen.

Returret
Kjeld Ryes Skriveri følger de til enhver tid gældende regler for online-handel på Internettet. Det betyder bl.a. at du inden 14 dage skal meddele at du ønsker at returnere din vare, og derefter har du 14 dage til at returnere. Returnerede varer skal være i væsentlig samme stand som ved modtagelsen, og du skal vedlægge en kopi af din faktura eller ordrebekræftelse.
Du kan fortryde dit køb ved:
at nægte at modtage pakken fra postvæsenet
at overdrage varen til postvæsenet i uåbnet emballage
at returnere varen til Kjeld Ryes Skriveri, Fanøvej 5, 9900 Frederikshavn
Du skal selv afholde omkostningerne, der er forbundet med returneringen. Såfremt det returnerede opfylder kravene vil du indenfor 14 dage modtage en anvisning på beløbet eller evt. en kreditnota, der modsvarer varens pris.

Reklamationsret
I henhold til dansk lovgivning yder Kjeld Ryes Skriveri 2 års reklamationsret, hvis du er så uheldig, at den købte varer skulle være behæftet med fejl. Sådanne varer ombyttes uden beregning for kunden. Såfremt varen er udsolgt eller udgået refunderes beløbet tilsvarende.

Registrering og sikkerhed
I forbindelse med online-handel skal kunden opgive sit navn, adresse, evt. firma og leveringsadresse samt e-mail adresse og evt. kundenummer. Kjeld Ryes Skriveri registrerer disse oplysninger i sit kundekartotek, men videregiver aldrig oplysningerne til tredjemand. Personoplysningerne opbevares i fem år i henhold til Regnskabsloven.
Alle oplysninger som indtastes ved en online-handel hos Kjeld Ryes Skriveri overføres via en høj krypteret sikker server, således at det ikke er muligt for uvedkommende at opsnappe disse informationer. Kjeld Ryes Skriveri anvender Quickpay ved online-handel og sikrer dermed enhver handel optimalt.

Rettigheder og ansvar
Du er som kunde omfattet af de rettigheder, der fremgår af den danske Markedsføringslov og Lov om visse Forbrugeraftaler. Kjeld Ryes Skriveri har de forpligtelser, der dækker over bl.a. Købelovens bestemmelser vedr. produktansvar og de alm. erstatningsregler. Kjeld Ryes Skriveri påtager sig ikke yderligere ansvar for produkter efter gældende dansk lovgivning. Det forudsættes. at kunden er bekendt med Kjeld Ryes Skriveri leveringsbetingelser, som altid vil være annonceret i gældende version her på hjemmesiden.